Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Παππάς απτόητος για τηλεοπτικές άδειες: Κόβουμε τον ομφάλιο λώρο καναλιών – τραπεζών – πολιτικών

Νίκος Παππάς

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς

Mε μία σειρά από tweets o υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ξεκαθάρισε ότι οι διαδικασίες του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες θα προχωρήσουν τάχιστα, εντός χρονοδιαγράμματος, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως η Επιτροπή Ενστάσεων θα αποφανθεί σχετικά πριν τον 15αύγουστο.

Σύμφωνα με τον κ. Παππά, αυτό που προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση, είναι «να κόψει τον ομφάλιο λώρο των εξαρτήσεων καναλιών, τραπεζών, πολιτικού συστήματος» – δήλωση βεβαίως που δεν μπόρεσε να αποφύγει τα αιχμηρά σχόλια από άλλους χρήστες του twitter:

ήρεμα ειναι Αυγούστος

Το καταφέρατε. Τα διαλύσατε όλα. Σώστε την γάτα Ιμαλαΐων.

Λουρι θα κοψετε…..

Όσον αφορά sτα περί 5ης άδειας, ο υπουργός αρκέστηκε να πει πως η όλη κουβέντα γίνεται για να θολώσουν τα νερά, ενώ δεν παρέλειψε να στρέψει τα πυρά του κατά του Αδωνι Γεωργιάδη:

«Το φάσμα των τηλεοπτικών συχνοτήτων δεν είναι το ίδιο με το να ανοίγεις κομμωτήριο όπως υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. 16 νόμοι έχουν ψηφιστεί για τα κανάλια. 4 από αυτούς προέβλεπαν δημοπρασία η οποία δεν έγινε ποτέ. Αυτή την φορά θα γίνει», ξεκαθάρισε ο κ. Παππάς.

Τέλος ο υπουργός Επικρατείας δεν άφησε ασχολίαστη και την παρέμβαση του Κεντρικού Τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος άσκησε κριτική για τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, λέγοντας ότι σύντομα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος θα λάβει την απάντησή του:

Διαβάστε ακόμη:

http://www.mononews.gr/prem-watsa-ke-nikos-karamouzis-ti-krivi-kravgi/65147