ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη «μετάλλαξη», όπως την χαρακτηρίζει, κάποιων που ήταν υπέρ του «Μένουμε Ευρώπη» σε «αδιάλλακτους εθνολαϊκιστές υπερπατριώτες» αναφέρεται, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Η ταχύτητα και η ευκολία με την οποία κάποια κόμματα, κανάλια, δημοσιογράφοι, απόστρατοι κλπ, μεταλλάσσονται, από φιλελεύθεροι «Μενουμευρωπαίοι», σε αδιάλλακτους εθνολαϊκιστές υπερπατριώτες, είναι εντυπωσιακή. Μόνη τους σταθερά, να πέσει η Κυβέρνηση Τσίπρα. Αλλά θα χάσουν και πάλι!» σημειώνει ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ταχύτητα κ η ευκολία με την οποία κάποια κόμματα, κανάλια, δημοσιογράφοι, απόστρατοι κλπ, μεταλλάσσονται, από φιλελεύθεροι «Μενουμευρωπαίοι», σε αδιάλλακτους εθνολαικιστές υπερπατριώτες, είναι εντυπωσιακή. Μόνη τους σταθερά, να πέσει η Κυβέρνηση Τσίπρα. Αλλά θα χάσουν και πάλι!
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) January 31, 2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι έντονες ανησυχίες του Αμερικανού πρέσβη για Αιγαίο και Σαββίδη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απεργούν σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημοσκόπηση Pulse: Μπροστά με 11 ποσοστιαίες μονάδες η ΝΔ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το ξενοδοχείο στην Κρήτη, η Ναταλία Στράφτη της Grivalia και τα παράξενα μιας αγοραπωλησίας
- Δεν αλλάζει τον σχεδιασμό του ο Μητσοτάκης: Ανακοινώσεις στη ΔΕΘ, κάλπες το 2027 και… τον Μάιο στις ΗΠΑ
- Ο Τραμπ, η αξέχαστη Τρας και το status των αμερικανικών treasuries
- Η Πελώνη και ο ΚΜ, οι εκπλήξεις σε METLEN και Alter Ego, η Grivalia, η κ. Στράφτη και ένας περίεργος διαγωνισμός, ποιοι πήγαν στο κάλεσμα του Πιέρ, και το exclusive lunch της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη
