Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Παντρεύεται ο Χάρης Δούκας τη Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα

Χάρης Δούκας Γεωργία Πολυτάνου

Χάρης Δούκας Γεωργία Πολυτάνου

Με τα δεσμά του γάμου ενώνονται ο Χάρης Δούκας με τη Γεωργία Πολυτάνου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλοκτένη, Πολιούχου Θηβών, στη Θήβα, στον τόπο καταγωγής της νύφης.

Λίγο μετά τις 19:10, εν μέσω χειροκροτημάτων, έφτασε στην εκκλησία η νύφη κι αμέσως μετά φίλησε τον Χάρη Δούκα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων έφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 18:30 για να περιμένει την αγαπημένη του. Προτού ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο κ.Δούκας δέχτηκε ευχές από τους καλεσμένους και παρευρισκόμενους στον προαύλιο χώρο. «Είμαι πολύ χάρουμενος» έλεγε στον κόσμο και πρόσθετε «περιμένουμε τη νύφη».

Το μυστήριο τελούν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, όπως και ο Μητροπολίτης Θηβών Λιβαδειάς κι Αυλίδος Γεώργιος.

Στον γάμο παρευρέθηκαν οι συνυποψήφιοι του Χάρη Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος, η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον σύζυγό της, όπως και ο συνυποψήφιός του για τη δημαρχία της Αθήνας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο μυστήριο παρευρέθηκαν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Δημήτρης Μάντζος, η Κατερίνα Καζάνη, ο Πάρης Κουκουλόπουλος, η Ευαγγελία Λιακούλη και ο Γιώργος Μουλκιώτης, όπως και ο Παναγιώτης Βλάχος, μέλος του κόμματος. Στον γάμο ήταν και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που παρακολούθησαν το μυστήριο ήταν ο Κώστας Σκανδαλίδης και η Μιλένα Αποστολάκη.

Οι δήμαρχοι που παρευρέθηκαν είναι του Αιγάλεω, Λάμπρος Σκλαβούνος και της Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Κουμπάροι του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας Πολυτάνου είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων, η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, από τους στενότερους συνεργάτες του κ.Δούκα.

Θα ακολουθήσει δεξίωση σε κτήμα στις Αφίδνες, στον χώρο εκδηλώσεων Casa e Campo.

Σημειώνεται ότι ο Χάρης Δούκας προσκάλεσε στον γάμο του όλους τους συνυποψηφίους στην πρόσφατη εσωκομματική διαδικασία για εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Ακόμα, μεταξύ των προσκεκλημένων, είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Διαβάστε επίσης:

Συνεργάτες Κασσελάκη: «Τη ρευστοποίηση επιζητούν εκείνοι που καταπατούν το καταστατικό του κόμματος»

G7: Οι υπουργοί Άμυνας υποστηρίζουν τη “μη αναστρέψιμη πορεία” της Ουκρανίας προς ένταξη στο ΝΑΤΟ

Κασσελάκης: Να «εξαϋλώσω τον ΣΥΡΙΖΑ στο 0,5%» δεν θα μπορούσα και να ήθελα