Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Οργή στο ΠΑΣΟΚ για την ανάρτηση της μητέρας της Στεφανίδη για την υπόθεση Γεωργούλη – «Συγγνώμη, λάθος», απάντησε

Δημήτρης Μάντζος

Δημήτρης Μάντζος

Την οργή στο ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η ανάρτηση της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, της Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη, υποψήφιας βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Γεωργούλη.

Η υποψήφια βουλευτής  στην ανατολική Αττική και περιφερειακή συμβούλος με τη Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου, υιοθέτησε χυδαίο πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» που αναφέρεται στην υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που έκανε σε βάρος του η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ελένη Χρονοπούλου.

Η κα Βαρέλη – Στεφανίδη, αφού κοινοποίησε το δημοσίευμα μέσω Twitter, έγραψε: «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

Η ανάρτηση προκάλεσε αρνητικά σχόλια, με αποτέλεσμα να την κατεβάσει.

Ο εκπρόσωπος τύπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Δημήτρης Μάντζος προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο», υπογράμμισε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος.

«Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό». Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά. ΥΓ: Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν», πρόσθεσε ο κ. Μάντζος.

«Συγγνώμη λάθος»

Μετά την κατακραυγή για την ανάρτησή της, η υποψήφια βουλευτής κατέβασε την ανάρτησή της και ζήτησε συγγνώμη.

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημούλης: “Την καταγγελία δεν την ήξεραν ούτε οι γονείς της καταγγέλλουσας, πώς θα την ήξερε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ;”