ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ορειβατών από άνδρες της πυροσβεστικής στον Όλυμπο, καθώς ο ένας από τους δύο έχασε τη ζωή του.
Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική, ο ένας από τους δύο ορειβάτες είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο στη θέση Πριόνια.
Ο δεύτερος ορειβάτης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από γκρεμό, κοντά στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός» και μεταφέρθηκε επίσης στην περιοχή Πριόνια, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι δύο ορειβάτες εκτιμάται ότι έχασαν τον προσανατολισμό τους, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να πέσει, όπως μετέδωσε ο Αlpha, από ύψος 200 μ. σε γκρεμό.
#Εντοπίστηκε και μεταφέρεται σε ασφαλές σημείο ορειβάτης και γίνονται ενέργειες #ανάσυρσης ενός ακόμη ορειβάτη χωρίς τις αισθήσεις του πλησίον του καταφυγίου Σπήλιος Αγαπητός στον Όλυμπο.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 9, 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιταλία: Οδηγός παρέσυρε πεζούς σε χριστουγεννιάτικη αγορά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Αττική Οδό: Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άνδρας έπεσε στις γραμμές του μετρό στο Σύνταγμα – Σταμάτησαν τα δρομολόγια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη