Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Όλγα Γεροβασίλη: Ζητά από τον Κασσελάκη να ορίσει εκλογές για νέα ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ

Όλγα Γεροβασίλη

Όλγα Γεροβασίλη

Να ανοίξει εκείνος την κούρσα για εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη η πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη

Την ώρα που γρίφος παραμένει η στάση των 87  στις εσωκομματικές εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης , η Όλγα Γεροβασίλη κάλεσε τον Κασσελάκη να ανοίξει τις διαδικασίες για εσωκομματικές εκλογές.

«Τα μέλη και οι άνθρωποι του κόμματος είναι αυτοί που μπορούν να δράσουν λυτρωτικά. Να απευθυνθεί ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και τότε θα λυθούν όλα. Για να προχωρήσουμε μπροστά» είπε μεταξύ άλλων η Όλγα Γεροβασίλη το βράδυ της Τετάρτης (28/8/24).

Μιλώντας στο Action24 πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μία ημέρα μετά την συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και την απομάκρυνση της Αθηνάς Λινού, η ίδια κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να δώσει λύση «δια της Κάλπης. Προφανώς να ξαναγίνουν εσωκομματικές εκλογές. Ο ίδιος να πάρει την ευθύνη και αυτό θα λειτουργήσει λυτρωτικά» είπε η Όλγα Γεροβασίλη.

«Ανησυχώ γιατί από πέρσι μέχρι φέτος με ευθύνη του πρόεδρου έχουμε αφαιρέσεις και διαιρέσεις και όχι πρόσθεση και πολλαπλασιασμό» είπε με νόημα η Όλγα Γεροβασίλη.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Λινού: Δημοσίευσε την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το «Prolepsis» – «Συνεχίζω δικαστικά»

Πάβελ Ντούροφ: Έρευνα σε βάρος του προέδρου του Telegram και για άσκηση βίας κατά ενός παιδιού του

Το σχέδιο Μητσοτάκη για να αλλάξει το κλίμα: Η ΔΕΘ, οι εξορμήσεις και η πίεση στους υπουργούς