Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Όλγα Γεροβασίλη κατά Κασσελάκη: Μιλούν για δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ εκείνοι που δεν ανέχονταν καμιά διαφορετική άποψη

Όλγα Γεροβασίλη

Όλγα Γεροβασίλη

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε κατά την ομιλία της στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ η Όλγα Γεροβασίλη.

Η κα Γεροβασίλη υπερασπίστηκε την Κεντρική Επιτροπή, η οποία θα αποφασίσει σχετικά με το αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα συνεχίσει να είναι υποψήφιος πρόεδρος, χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη ψηφοφορία ως μια  «μίνιμουμ πράξη αξιοπρέπειας».

«Είμαστε στο σημείο αυτό μετά από συγκεκριμένες συμπεριφορές, τοποθετήσεις σε πολιτικά θέματα, αλλά και ζητήματα ήθους και ύφους, που τέθηκαν με ευθύνη του πρώην προέδρου», ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη,  λέγοντας πως οι ενέργειες της  πλευράς της δεν είναι επιθετικές αλλά αμυντικές.

«Ποιοι μιλούν για τη δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ; Εκείνοι που όταν είχαν την πλειοψηφία δεν ανέχονταν καμιά διαφορετική άποψη κι έφτιαχναν εσωτερικούς εχθρούς και υπονομευτές;», ανέφερε μεταξύ άλλων η Όλγα Γεροβασίλη.

«Το κόμμα έδειξε όλους αυτούς τους μήνες πολύ μεγάλη ανοχή και υπομονή απέναντι στον πρώην πρόεδρο», ανέφερε. « Από την πλευρά μου έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου ήδη από τον Φεβρουάριο στο συνέδριο αλλά τότε η άποψη μου δεν ήταν πλειοψηφική. Σήμερα είναι.»

«Οι κινήσεις μας είναι αντίδραση στη δράση. Λέμε ένα «Ως εδώ!»», ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία έκανε λόγο για μια καθοριστική στιγμή για τη διάσωση του κόμματος και της ιστορίας του.

Διαβάστε επίσης

Σωκράτης Φάμελλος: «Αντικομματική η στάση αποχής των μελών της ΚΕ»

Τζάκρη στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό που κάνετε είναι μια νέα πρόταση μομφής κατά του Κασσελάκη

Παύλος Μαρινάκης για Τέμπη: Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών είναι δίπλα στους συγγενείς και θέλει δικαιοσύνη χωρίς εξαιρέσεις