• Πολιτική

    Ο Βούτσης καταγγέλλει οργανωμένο σχέδιο εισβολής στη Βουλή

    • NewsRoom

    Νίκος Βούτσης, πρόεδρος της Βουλής


    Για οργανωμένο σχέδιο εισβολής στο Κοινοβούλιο μίλησε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης χαρακτηρίζοντας τα χθεσινά επεισόδια ως πρωτοφανή.  Ο κ. Βούτσης υποστήριξε ότι οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν οργανωμένα επιχειρώντας να να εισβάλλουν στη Βουλή από πέντε εισόδους.

    «Επρόκειτο για γενική δοκιμή εισβολής στη Βουλή» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε δε ότι «αντίστοιχες προσπάθειες που συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν, αποτελούσαν απλώς δοκιμές».

    «Πρόκειται για πρωτοφανή φαινόμενα, τα οποία πρέπει να κολάζονται αμέσως μόλις εμφανιστούν».

    » Είναι σαφές ότι τα επεισόδια αυτά και οι προσπάθειες αυτές δεν έχουν σχέση με τους βασικούς διοργανωτές, ομιλητές ή το μεγάλο πλήθος των ανθρώπων που ήταν στο συλλαλητήριο ίσα ίσα λειτούργησαν αποσταθεροποιητικά και για την ίδια την οργάνωση κ υπήρξε επικινδυνότητα και για τους ανθρώπους που είχαν κατέβει. Η εντύπωσή μου είναι πως ήταν οργανωμένη προσπάθεια.

    Αν δούμε εκατοντάδες κιλά από μάρμαρα, σίδερα, ξύλα και τραυματισμούς που έγιναν μπροστά μου. Συνεχώς άλλαζαν οι διμοιρίες η μία μετά την άλλη γιατί υποχωρούσε η άλλη διμοιρία», κατέληξε ο κ. Βούτσης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καμμένος κατά Τσίπρα για τα επεισόδια στο Συλλαλητήριο: «Οι ακραίοι σε έκαναν πρωθυπουργό»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακραία στοιχεία και Χρυσή Αυγή «είδε» πίσω από τα επεισόδια στο συλλαλητήριο το Μαξίμου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αντώνης Σαμαράς για την προβοκάτσια στο συλλαλητήριο: Οσα δακρυγόνα κι αν ρίξουν, ο λαός μένει όρθιος

     



    ΣΧΟΛΙΑ