Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ο Τσίπρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Μαξίμου (pics)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας και έσπευσε να εημερώσει τους διαδικτυαούς του φίλους μέσω instagram.

Μέσα από μια σειρά insta stories φαίνεται το εσωτερικό του Μεγάρου Μαξίμου, όπου επικρατεί γιορτινή ατμόσφαιρα και ο Αλέξης Τσίπρας, με το μαχαίρι στο χέρι, έτοιμος να κόψει τα κομμάτια, εύχεται: «Αυτή η χρονιά θα είναι η χρονιά μας, για την Ελλάδα θα είναι η χρονιά της δηλαδή, γιατί κλείνουμε έναν κύκλο».

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν κέρδισε κανείς το φλουρί, αφού στο τελευταίο story που ανέβηκε ο κ. Τσίπρας ψάχνει την πίτα και ακούγεται να λέει: «Τι να κάνουμε, στα επόμενα»!


Στον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Instagram ανέβηκε και μία φωτογραφία από την εκδήλωση, με λεζάντα: «Κοπή πίτας σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου. Το #2018 είναι η χρονιά που η χώρα μας θα αφήσει πίσω της τα μνημόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κικίλιας: Αύριο στο Σύνταγμα θα είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Ειρηνικά, Ενωτικά, Εμφατικά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συλλαλητήριο: Έκκληση των διοργανωτών να μείνει ανοιχτό το μετρό στο Σύνταγμα