Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακάλεσε την εξουσιοδότηση για τη διαχειριστική λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ – Έστειλε επίσημο έγγραφο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Στέφανος Κασσελάκης

Νέα τροπή παίρνει η σφοδρή εσωκομματική σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης ανακάλεσε την εξουσιοδότηση που είχε δώσει ως πρόεδρος στον υπεύθυνο των οικονομικών και άλλων θεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μαυροκεφαλίδη.

Το έγγραφο εστάλη όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, με συμβολαιογραφική πράξη και ουσιαστικά σημαίνει δύο πράγματα:

Πρώτον ότι ο ίδιος αποδέχεται την ντε φάκτο κατάσταση και δεν θέτει σε αυτή τη φάση θέμα νομικής επιστροφής του στην προεδρία, καίτοι αμφισβητεί πολιτικά την απόφαση της κεντρικής επιτροπής.

Και δεύτερον ότι πρέπει πλέον η πλειοψηφία της ΚΕ και της πολιτικής γραμματείας να ερμηνεύσει το καταστατικό εκ νέου και κάποιος να ορίσει έναν πληρεξούσιο για την οικονομική διαχείριση και τη λειτουργία του κόμματος. Η εντύπωση που έχει δοθεί είναι πως θα ερμηνευτεί με τέτοιο τρόπο η καταστατική διάταξη ώστε να δώσει την εξουσιοδότηση αυτή ο Νίκος Παππάς, ως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Άκης Σκέρτσος: Έρχονται επιπλέον 12 αυξήσεις στους μισθούς ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων αλλά και συνταξιούχων