Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Ο Πολάκης έθεσε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν σηκώνω το γάντι» απάντησε ο Κασσελάκης

Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης

Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιείται την Πέμπτη με κύριο αντικείμενο το σχέδιο βιωσιμότητας των κομματικών μέσων.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, που ωστόσο παραμένει μέλος του οργάνου, φέρεται να επιτέθηκε στην πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, βάζοντας παράλληλα στο στόχαστρο ξανά την βουλευτή Αθηνά Λινού, με την οποία βρίσκεται σε κόντρα από την ημέρα που διαγράφηκε από την ΚΟ του κόμματος.

Φέρεται μάλιστα να δήλωσε ενώπιον των υπόλοιπων μελών του οργάνου ότι «χρειάζεται πρόγραμμα και μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία», εκτιμώντας πως «η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης απάντησε «δεν σηκώνω το γάντι», προτείνοντας πως όποιος θέλει μπορεί να καταθέσει πρόταση μομφή στην Κεντρική Επιτροπή.

Διαβάστε επίσης

Θεοδωρικάκος: Χρηματοδότηση 7,6 εκ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης των έργων στο ΒΙΠΕ Σίνδου

ΗΠΑ: Βετεράνοι μέσω Τραμπ λένε στον Γουόλζ να «παραδεχθεί ότι είπε ψέματα»

Κώστας Τσιάρας: Εκτιμούμε ότι σύντομα θα κλείσει ο κύκλος της πανώλης των αιγοπροβάτων