Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ο Πάγκαλος εξηγεί: “Γιατί είπα τσογλάνι τον Τσίπρα” – Μήνυμα σε… Μουλόπουλο (pics)

Θεόδωρος Πάγκαλος

Θεόδωρος Πάγκαλος

Χθες, σε συνέντευξή του, ο Βασίλης Μουλόπουλος αναφέρθηκε στο “όραμά” του για τον ΔΟΛ. Στάθηκε ιδιαίτερα στους εργαζόμενους και στις αντιδράσεις που υπάρχουν λέγοντας τα εξής: “Αυτοί που αντιδρούν στις γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων είναι 20 προς 80. Μόνο που οι 20 ακούγονται περισσότερο και έχουν υψηλότερες θέσεις. Είναι αυτοί που βγαίνουν και “πουλάνε” τον ΔΟΛ, τη μία στον Αλαφούζο και την άλλη στον Μαρινάκη. Αυτοί είναι”.

Και σε εκείνο το σημείο, μίλησε για τον… Πάγκαλο: “Οι αρθρογράφοι και όλοι μπορούν να έχουν τη γνώμη τους, όμως πρέπει να είναι τεκμηριωμένη. Δεν γίνεται να γράφουν μυθεύματα, ότι ο Τσίπρας πήρε ένα σπίτι από πλειστηριασμό από έναν που κρεμάστηκε. Ο Πάγκαλος δεν μπορεί να συνεχίσει να λέει “τσογλάνι” τον πρωθυπουργό από δημόσια συχνότητα. Κανείς δεν μπορεί να το λέει αυτό, ούτε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και γνώμη δεν έχουν μόνο αυτοί, κι άλλοι μπορούν να έχουν γνώμη. Τους ξέρω και με ξέρουνε.

Αυτό ήταν. Ο Θόδωρος Πάγκαλος, βγήκε στο facebook και… ξέσπασε! Παραδέχτηκε δε πως είπε τσογλάνι τον Αλέξη Τσίπρα, εξηγώντας βέβαια την…. έννοια του όρου!

Δείτε τα status και θα καταλάβετε…