ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πράξη έκανε ο Πάνος Καμμένος την προειδοποίησή του στον Θανάση Παπαχριστόπουλο, διαγράφοντάς τον από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, αμέσως μετά την λήξη της ομιλίας του στη Βουλή. Με τον τρόπο αυτό, η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ αποτελεί πλέον παρελθόν.
Μάλιστα, όπως ανέφερε μιλώντας στους δημοσιογράφους στο εντευκτήριο της Βουλής ο Πάνος Καμμένος τόνισε πως θα «καρατομήσει» τον βουλευτή, παρά το γεγονός πως γνωρίζει ότι θα διαλυθεί η κοινοβουλευτική του ομάδα. «Το βάρος στην συνείδηση ότι θα χάσουν την δουλειά τους 50 άνθρωποι θα το έχουν οι αποστάτες» είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα όπως τόνισε, «από την Δευτέρα ξεκινά η άγρια αντιπολίτευση», προαναγγέλλοντας την κλιμάκωση της επίθεσης του στον Αλέξη Τσίπρα.
Δείτε την επιστολή των ΑΝΕΛ προς το προεδρείο της Βουλής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάνος Καμμένος: Στο τέλος της κοινοβουλευτικής μου ζωής έλαχε να εκτελεστώ από τον Τσίπρα (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Εισαγγελία Αθηνών οι καταγγελίες Νικολόπουλου για «εκβιασμό» από τον Καμμένο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goal από Ιταλία και Ισπανία
- Market place: Στα μέσα Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα – Έως τις 15 του μήνα η προθεσμία για το Youth Pass
- Μητσοτάκης για την 21η Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη
- Scope Ratings: Τα τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής Τραμπ και οι επιπτώσεις τους
