Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ο Γκλέτσος ετοιμάζει μήνυση κατά του Μπακογιάννη

Απόστολος Γκλέτσος

Απόστολος Γκλέτσος

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τον Κώστα Μπακογιάννη, έπειτα από την καταγγελία του αντιπεριφειάρχη Στερεάς Ελλάδας ότι του επιτέθηκε ο δήμαρχος Στυλίδας.

Ο κ. Γκλέτσος, με ανάρτησή του στο Facebook, γνωστοποιεί την απόφασή του να κινηθεί νομικά εναντίον του κ. Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα, γράφει: «Κύριε περιφερειάρχη θα βρεθείτε μπροστά στις αστικές σας ευθύνες για τις δηλώσεις σας στο πρόσωπό μου. Ο,τι και αν επιδικαστεί θα πάει εξ ολοκλήρου σε ιδρύματα.»

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Κυρίτσης, κατήγγειλε ότι ο κ. Γκλέτσος του επιτέθηκε αναίτια, με μπουνιές και κλωτσιές.

Σε σχετική δήλωσή του, ο κ. Μπακογιάννης μεταξύ άλλων σημείωνε «Με ψευτομαγκιές, νταϊλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά», ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι ο κ. Γκλέτσος είναι περίπτωση που «προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κώστας Μπακογιάννης: Καταδικάζει την επίθεση του Γκλέτσου κατά του Κυρίτση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια επίθεση από τον Απόστολο Γκλέτσο καταγγέλλει αντιπεριφερειάρχης