ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιώργος Παπανδρέου στη Διάσκεψη του Μονάχου: Πρέπει να παραμένουμε πάντα σε εγρήγορση για τις σύνθετες κρίσεις
Μήνυμα έμμεσης στήριξης του Χάρη Δούκα στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή, έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής».
Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου έχει ως εξής:
«Η Συμμετοχή μας, Αφετηρία Μάχης για Προοδευτική Διέξοδο. Με τη συμμετοχή μας αύριο, παίρνουμε θέση. Ψηφίζουμε για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, για μια δυνατή Προοδευτική Παράταξη.
Μπροστά μας έχουμε μεγάλες προκλήσεις. Μπορούμε να τις κερδίσουμε. Το αύριο της Ελλάδας είναι στα χέρια μας. Ένα διαφορετικό μέλλον, καλύτερο για όλους. Με τη δική μας μαζική παρουσία στις κάλπες ανοίγουμε τον δρόμο της προόδου.
Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι η απάντηση στη συντήρηση. Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής.
Η μάχη για την Προοδευτική Παράταξη είναι μάχη για τη Δημοκρατία. Το μέλλον μας είναι σήμερα στα χέρια των προοδευτικών πολιτών. Έχουμε επιλογή. Ας την κάνουμε πράξη.»
Διαβάστε επίσης
Θεοδώρα Τζάκρη: Το μόνο που μένει είναι να αποκλείσουν με διάταγμα τον Κασσελάκη
Εξαγωγές: Σημάδια ανάκαμψης παρά τις αντίξοες συνθήκες – Αύξηση 4% αναμένεται για το 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για την πρόσληψη 2.500 εποχικών πυροσβεστών
- Οι δύο μεγαλύτεροι γιοί του Τραμπ επενδύουν σε νέα εταιρεία εξόρυξης Bitcoins
- Air Canada: Μειώθηκαν οι κρατήσεις προς ΗΠΑ κατά 10% λόγω εμπορικού πολέμου
- Κομισιόν για πιθανές κυρώσεις ΗΠΑ στο ρωσικό πετρέλαιο: Παρακολουθούμε αλλά έχουμε δική μας πολιτική
