• Πολιτική

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκνεύρισε ξανά το Μαξίμου: «Να τον μαζέψει ο Μητσοτάκης» (video)

    • NewsRoom
    ΆΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

    Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων


    Την έντονη ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου προκάλεσε ξανά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και η συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα.

    Αναφερόμενος στην υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης στον ΣΚΑΪ και προσπαθώντας να εξηγήσει πως το κανάλι είναι δικαιολογημένο να διαμαρτύρεται για τη στοχοποίηση που δέχεται από την κυβέρνηση, έφερε μια σειρά από παραδείγματα. Μεταξύ αυτών ανέφερε πως  αν κάποιος αποφασίσει να τον πυροβολήσει, τότε ο πρωθυπουργός θα έχει ευθύνη για την στοχοποίησή του, καθώς το Μαξίμου σε όλες τις τελευταίες του ανακοινώσεις φροντίζει να αναφέρεται στον ίδιο, κατηγορώντας τον για τα πάντα (όπως για παράδειγμα στην επίθεση του Μαξίμου κατά του Αλαφούζου, στην οποία υπήρχε ξανά αναφορά στον κ. Γεωργιάδη).

    Αντιδρώντα το Μαξίμου, με ακόμα ένα nonpaper κατά του Άδ. Γεωργιάδη, καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη «να μαζέψει τον αντιπρόεδρο που διόρισε ως “δική του επιλογή”, όπως έχει καυχηθεί».

    Το Μαξίνου εξαπολύει δριμεία προσωπική επίθεση στον κ. Γεωργιάδη, λέγοντας πως ο γίνεται συχνά καταγέλαστος. «Με την τελευταία του δήλωση, όμως, ξεπέρασε για ακόμη μια φορά τα όρια της γελοιότητας και κινήθηκε εντός της επικράτειας του ποινικού νόμου».

    Η συνέντευξη του κ. Γεωργιάδη (το σχετικό απόσπασμα από το 15ο λεπτό και μετά)



    ΣΧΟΛΙΑ