• Πολιτική

    Ντόρα Μπακογιάννη: Ο Σαμαράς κατέθεσε την προσωπική του πικρία ότι δεν τον παίζουνε

    • NewsRoom
    Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής ΝΔ

    Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής ΝΔ


    Απάντηση στην οξεία κριτική του Αντώνη Σαμαρά κατά της κυβέρνησης έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έβγαλε πικρία γιατί «δεν τον παίζουνε».

    «Βγάζει μια πικρία προσωπική. Μια αντίδραση ‘δεν με παίζουνε’», σχολίασε με σκωπτικό τρόπο η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

    «Η υποχρέωση της κυβέρνησης να ακούει την κοινωνία, είναι αδιαπραγμάτευτη. Αυτά που λέει ο Σαμαράς, εγώ δεν τα ακούω. Έφυγε η Νέα Δημοκρατία από τις αξίες τις επειδή αργούν διαδικαστικά θέματα για τα ακαθάριστα οικόπεδα; Είμαστε με τα καλά μας», πρόσθεσε.

    «Ψέγω τον εαυτό μας για την Παιδεία. Πέρσι οι άνθρωποι ψήφισαν για την κυβέρνησή τους. Ήθελαν να έχουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό. Φέτος, δεν είχαν λόγο, δεν είχαν σκοπό», συνέχισε η κυρία Μπακογιάννη.

    «Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει. Ίσως πρέπει ο κύριος Σαμαράς να το αντιληφθεί αυτό. Η Ευρώπη της ειρήνης και της ευημερίας απειλείται. Η Ευρώπη είναι σε περιδίνηση. Για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει ουσιαστικό ρόλο σε αυτή την Ευρώπη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους ηγέτες της Ευρώπης», απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη στις αναφορές Σαμαρά για τα εθνικά ζητήματα.

    Διαβάστε επίσης

    TUV NORD: Αποκτά νέα ταυτότητα – Οι νέες τεχνολογίες, δραστηριότητες και οι επενδύσεις



    ΣΧΟΛΙΑ