Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Νίκος Παππάς: «Θα ήταν ευχής έργον πάρα πολύ γρήγορα να συγκλίνουμε με το ΠΑΣΟΚ»

Νίκος Παππάς

Νίκος Παππάς

Ευχής έργον, χαρακτήρισε  ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, την ώρα που στο κίνημα αμφισβητείται η ηγεσία Ανδρουλάκη και δρομολογούνται εξελίξεις ηγεσίας και ταυτότητας. Νωρίς το πρωί δεν απέκλεισε τη συνεργασία και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

Με δηλώσεις του στο Action24, ο κ. Παππάς έκανε μεν λόγο για μια «ραγδαία αποδυναμωμένη Νέα Δημοκρατία», πλην επισήμανε και την «κατακερματισμένη προοδευτική αντιπολίτευση».

«Λάβαμε μήνυμα και εμείς και το ΠΑΣΟΚ», είπε χαρακτηριστικά και , ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε να εξεταστεί το ενδεχόμενο προγραμματικής σύγκλισης.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας παρατήρησε πως «οι κατευθυντήριες δόθηκαν χθες από τον κύριο Κασσελάκη.

Πρώτον συνεργασία σε επίπεδο κοινοβουλευτικό, έχουμε ένα πάρα πολύ καλό θετικό προηγούμενο όπου υπήρχε συνεργασία για την πρόταση δυσπιστίας απέναντι στην κυβέρνηση, όπου οδήγησε σε δύο παραιτήσεις».

Σύμφωνα με τον κ. Παππά «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατατεθειμένες προστάσεις νόμου αυτή τη στιγμή και θα ήταν ευχής έργον πάρα πολύ γρήγορα να μπορέσουμε με το ΠΑΣΟΚ να συγκλίνουμε και να καταθέσουμε μαζί προτάσεις νόμου σε ζητήματα που αφορούν κυρίως την κοινωνία».

Όπως εξήγησε «ένας κίνδυνος που υπάρχει είναι τα κόμματα να βγάλουν μία εικόνα ότι ασχολούνται κυρίως με τα δικά τους προβλήματα και όχι με τα προβλήματα της κοινωνίας.

Σε αυτή την κατεύθυνση νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει μία προγραμματική σύγκλιση, η οποία να έχει και ορίζοντα την εκλογική συνεργασία».

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Χρηστίδης για ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την ηγεσία: «Δε θέλω να ρίξω νερό στο μύλο»

Μάκης Βορίδης: «Οι αλλαγές πολιτικών προηγούνται των αλλαγών στα πρόσωπα»

Μεγάλη η ευθύνη στην οποία καλείται να ανταποκριθεί η Ν.Δ.