Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Νίκος Παππάς: Με Πολάκη και Φάμελλο στη ΔΕΘ

Έχοντας-μεταξύ άλλων-τους κ.κ. Παύλο Πολάκη και Σωκράτη Φάμελλο, οι οποίοι παρεμπιπτόντως έχουν εκφράσει τη θέλησή τους ή ακούγονται ότι θα κατέβουν υποψήφιοι για αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς περιόδευσε στην 88η ΔΕΘ.

Σε μια ακόμα ΔΕΘ, δεύτερη συνεχόμενη, όπου ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία στο Βελλίδειο, καθώς πέρσι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν σε προεκλογικούς ρυθμούς.

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκος Παππάς, συνοδευόμενος από τον Παύλο Πολάκη και άλλους βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε στη 88η ΔΕΘ, όπου θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου και-όπως είναι φυσικό-το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στα εσωκομματικά ζητήματα!

Τον κ. Παππά, πέραν του κ. Πολάκη και του κ. Φάμελλου, που είναι βουλευτής Θεσσαλονίκης, πλαισιώνουν αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως οι-επίσης-προερχόμενοι από Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Γιαννούλης και Ράνια Θρασκιά, αλλά και οι Κυριακή Μάλαμα, Καλλιόπη Βέττα, Αλέξανδρος Μεικόπουλος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Σαρακιώτης, Γιώργος Καραμέρος και Θεόφιλος Ξανθόπουλος. Ανάμεσά τους και βουλευτές που στηρίζουν τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελακη όπως η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Γιώργος Γαβρήλος.

Σημειώνεται, πως ο κ. Παππάς, έχοντας στο πλευρό του τον Σωκράτη Φάμελλο και την Κατερίνα Νοτοπουλου, στη χθεσινή επίσκεψη στο Θεαγένειο νοσοκομείο δεν θέλησε να σχολιάσει τα εσωκομματική ζητήματα.

Διαβάστε επίσης

Δημοσκόπηση: Ανοιχτό ντέρμπι για «3+1» στο ΠΑΣΟΚ