Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Νίκος Μωραϊτης: Δεν στηρίζω πια τον ΣΥΡΙΖΑ – Αποδείχθηκε εξαιρετικά αφελής ο Κασσελάκης

Ο συνθέτης Νίκος Μωραΐτης

Ο συνθέτης Νίκος Μωραΐτης

Την απογοήτευσή του για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασε ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, με  ανάρτηση του στο Χ.

«Δεν στηρίζω πια τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει άλλωστε» έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτήρισε «εξαιρετικά αφελής και χωρίς καμία πολιτική συγκρότηση» τον Στέφανο Κασσελάκη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη:

«Δε στηρίζω πια τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει άλλωστε.
Δε στηρίζω πια τον Στέφανο, αποδείχτηκε εξαιρετικά αφελής και χωρίς καμία πολιτική συγκρότηση. Όμως σε επίπεδο ανθρώπου, δεν είσαι σκ@τάνθρωπος σαν τους άλλους.

Ό,τι του συμβαίνει σήμερα και ό,τι θα του συμβεί άμεσα, το είχα πει στις 26/2. Όπως και τους «συμμάχους» του από τους οποίους θα του συμβεί.
Ό,τι συνέβη στον Τσίπρα, το είχα πει από το 2019. Και το έγραφα και το έλεγα επανειλημμένως, μέχρι την πτώση του.

Δεν είμαι κανένας μάντης.
Απλώς είμαι άνθρωπος έξω από τη στενή κομματίλα. Βλέπω. Γύρω. Έξω. Το δάσος, όχι το κομματικό κλαδί.
Αυτοί οι «αρχηγοί» δεν ακούν ανθρώπους. Ακούν μόνο κομματανθρώπους.
Και οι περισσότεροι κομματάνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκαν μικροί, πεινασμένοι, εξουσιομανείς, εγωπαθείς, εκδικητικοί, «γουρούνια» με την οργουελική έννοια του όρου.

Ήταν ήττα ο ΣΥΡΙΖΑ για την Αριστερά; Σίγουρα σου πρόσφερε «τ’ ωραίο ταξίδι», που λέει κι ο Καβάφης, σε μία στιγμή που το είχες ανάγκη. Αλλά ως προορισμός Ιθάκη δεν ήταν. Μάλλον Allou Fun Park».

Διαβάστε επίσης

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης

ΕΣΗΕΑ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Οδηγεί εκβιαστικά τους εργαζόμενου στα κομματικά ΜΜΕ στην έξοδο – Οικονομική βοήθεια 400 ευρώ

Άκης Σκέρτσος: Η Ελλάδα και παράγει και εξάγει