• Πολιτική

    Nίκος Μωραΐτης κατά Νοτοπούλου: Είστε σε πολιτικό παροξυσμό, πάρτε τον Αλέξη για συμβουλές επειγόντως

    • NewsRoom
    Ο συνθέτης Νίκος Μωραΐτης

    Ο συνθέτης Νίκος Μωραΐτης


    Συνεχίζουν να ανοίγουν μέτωπα στον ΣΥΡΙΖΑ, με το κλίμα να είναι τεταμένο σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και στο Διαδίκτυο. Αυτή τη φορά, μια ανάρτηση του γνωστού στιχουργού Νίκου Μωραΐτη, προκάλεσε νέα κόντρα με την Κατερίνα Νοτοπούλου. Το σχόλιό της ήταν αρκετό, για να της χρεώσει ο κ. Μωραΐτης «πολιτικό παροξυσμό» και να την παραπέμψει για συμβουλές, όπως γράφει, στον Αλέξη (σ.σ. εννοώντας, προφανώς, τον Αλέξη Τσίπρα).

    «Είστε σε πολιτικό παροξυσμό. Πάρτε τον Αλέξη για συμβουλές επειγόντως. Του χρωστάμε την παρουσία σας στην πολιτική. Εύχομαι ειλικρινά να σας συμβουλεύσει ψύχραιμα και ορθά με την εμπειρία του» αναφέρει χαρακτηριστικά ο στιχουργός.

    Είχε προηγηθεί μια ανάρτηση της κυρίας Νοτοπούλου στα social media, με την οποία η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «χρήσιμους ηλίθιους» και αναφερόταν στα όσα έγραφε χθες ο κ. Μωραΐτης, σε μια ανάρτησή του, με την οποία θέλησε να «τρολάρει» τις αντιδράσεις βουλευτών και στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις περιοδείες Κασσελάκη ανά την επαρχία.

    «ΟΟΟΧΙ Κασσελάκη, Θεσσαλονίκη ούτε να το σκέφτεσαι. Έχει ήδη στήσει εκτελεστικό απόσπασμα η Νοτοπούλου στο αεροδρόμιο» έλεγε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μωραΐτης.

    Δείτε τι έγραψε η Κατερίνα Νοτοπούλου

    «Πολλές οι ομοιότητες στο ύφος, στις λέξεις, στην απουσία ηθικών φραγμών.
    Μετά την… αδιανόητη αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη σε «σακούλες-κουκούλες» ήρθαν και τα «αποσπάσματα»…από τον Νίκο Μωραϊτη.
    Εκείνοι τα λένε από μόνοι τους…
    Δεν ηταν τυχαίος ο τίτλος που επιλέξανε κάποιοι για το γκρουπ τους «οι ηλίθιοι» ούτε ο τρόπος που αποκαλύφθηκαν .
    Αποδεικνύουν καθημερινά πως τους ταιριάζει γάντι ο τίτλος.
    Μόνο που ξεχνάνε πως οι…. «χρήσιμοι ηλίθιοι» έχουν ημερομηνία λήξης και κυρίως τη ρετσινιά του μπροστινού, γιατι εκείνος για τον οποίο κάνουν τη «βρώμικη» δουλειά, δεν διαθέτει επιχειρήματα,αξίες και ηθική
    Συνεχίστε μεχρι να συνειδητοποιήσουν όλοι τον μηχανισμό που εχει στηθεί και το λόγο για τον οποίο #είναι_εδώ ο Στέφανος Κασελακης.

    Εμείς στην πολιτική είμαστε για τον άνθρωπο, για την κοινωνική δικαιοσύνη, για την προκοπή, για την δημοκρατία.
    Και εγώ προσωπικά και για τη Θεσσαλονίκη.
    Τη Θεσσαλονίκη που βάφτηκαν τα χώματα της με αίμα από «αποσπάσματα» , αίμα δολοφονημένων αγωνιστών για τη δημοκρατία, την πατρίδα και τα δικαιώματα, και οι αγώνες τους είναι «Βίβλος» για εμάς που υπηρετούμε την Αριστερά από την ενηλικίωσή μας.
    Τη Θεσσαλονίκη των μεγάλων αγώνων και των καλών ανθρώπων που δεν «αφήνει κανέναν χωρίς πατρίδα»…

    Είναι ακριβώς αυτό που δεν ξέρετε γιατί δεν μπορείτε να συναισθανθείτε».

    H αρχική ανάρτηση Μωραΐτη

    «Άκου, Κασσελάκη.
    Για να πας στην Κόρινθο θα ρωτάς τον Ψυχογιό.
    Για να πας στην Άρτα θα ρωτάς τη Γεροβασίλη.

    Θα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία, θα παραπέμπει το ζήτημα στην Κεντρική Επιτροπή, θα γίνεται μυστικο-τηλεφωνική ψηφοφορία και ΑΝ δεν καταψηφιστεί το αίτημά σου, μόνο τότε θα πηγαίνεις, συνοδεία τριμελούς επιτροπείας: του Σπίρτζη, του Γ. Τσίπρα και του Ζαχαριάδη.

    Εδώ είναι ΣΥΡΙΖΑ, δε θα τριγυρίζεις εσύ όπου σου κατέβει.
    Αρκετά ανεχτήκαμε τον αυταρχισμό σου να κυκλοφορείς σε όλη την Ελλάδα χωρίς να ρωτάς τα Όργανα. Αυτές οι λογικές τού πήγαιν’ έλα ταιριάζουν σε ακροδεξιό κόμμα, δεν αρμόζουν στην Αριστερά που φτιάξαμε εμείς.

    ΟΟΟΧΙ, Κασσελάκη! Θεσσαλονίκη ούτε να το σκέφτεσαι! Έχει στήσει ήδη εκτελεστικό απόσπασμα η Νοτοπούλου στο αεροδρόμιο».

    Διαβάστε επίσης:

    Αθηνών – Κορίνθου: Προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω πτώσης δέντρων

    ΣΥΡΙΖΑ: Ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, με 32 υπογραφές

    ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της ΚΕ οι υποστηρικτές του Στ. Κασσελάκη καταγγέλλοντας τη διαδικασία



    ΣΧΟΛΙΑ