• Πολιτική

    Νίκος Δένδιας: Συνάντηση με αντιπροσωπεία του αμερικανικού Κογκρέσου

    Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας

    Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας


    Με αντιπροσωπεία του αμερικανικού Κογκρέσου, με επικεφαλής τον Mark Green και μέλη τον Michael Guest, τον Alex Mooney, την Debbie Lesko, την Zoe Lofgren και την Norma Torres συναντήθηκε, σήμερα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

    Σε ανάρτηση στο ”Χ”, ο κ. Δένδιας αναφέρει ότι στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης και ο υπαρχηγός ΓΕΝ υποναύαρχος Γεώργιος Φλώρος ΠΝ.

    «Συζητήσαμε για την ενίσχυση της στρατηγικής αμυντικής σχέσης Ελλάδος – ΗΠΑ και τη σημασία της για την σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή. Επίσης, ανταλλάξαμε απόψεις για τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία και την Μέση Ανατολή και την κατάσταση ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο» υπογραμμίζει ο κ. Δένδιας.

    «Επιπλέον, αναδείχθηκε ο ρόλος που διαδραματίζει η Ελλάδα, ως πυλώνας σταθερότητας, συνεργαζόμενη με χώρες που μοιράζονται κοινές αξίες και έχουν κοινό όραμα για μία ειρηνική και ευημερούσα περιοχή» καταλήγει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

    Διαβάστε επίσης

    Βασίλης Οικονόμου: Στόχος του υπουργείου να μην κυκλοφορεί κανένα όχημα χωρίς έλεγχο

    Απόστολος Λύτρας: Αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει το επόμενο δεκαήμερο

    ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Παρατηρητής των προβλημάτων των αγροτών ο πρωθυπουργός»



    ΣΧΟΛΙΑ