Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Νίκος Χαρδαλιάς: Στιγμές χαλάρωσης μετά τη μεγάλη μάχη

Νίκος Χαρδαλιάς

Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Στην Κυπαρισσία, γενέτειρα της συζύγου του, Γιώτας Παναγιωτοπούλου, βρίσκεται αυτές τις ημέρες, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μετά το σκληρό πρόγραμμα και τις αυξημένες απαιτήσεις των τελευταίων μηνών, με την επιδημία να βρίσκεται πλέον υπό έλεγχο στη χώρα μας, ο κ. Χαρδαλιάς βρήκε χρόνο να χαλαρώσει λίγο από το βαρύ, μέχρι πρότινος, πρόγραμμά του και να ανακτήσει δυνάμεις για την κρίσιμη θερινή περίοδο.

Από το πρωί της Παρασκευής (29/5), όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tharrosnews.gr, ο κ. Χαρδαλιάς έκανε βόλτες στην έδρα του Δήμου Τριφυλίας επισκεπτόμενος καταστήματα συγγενικών του προσώπων και την πλατεία της πόλης, όπου απόλαυσε την ηλιόλουστη ημέρα μέχρι αργά το μεσημέρι.

Μαζί του η σύζυγός του και η κόρη τους, καθώς και η αδελφή της συζύγου του, αντιδήμαρχος Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Αργά το μεσημέρι στην παρέα προστέθηκαν ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης, και η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Άννα Καλογεροπούλου.

Ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς σε στιγμές χαλάρωσης