ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης θα κρατήσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου τύπου του κόμματος.
Η ανακοίνωση επισημαίνει ότι «ευχαριστεί τον Χάρη Καστανίδη και τους υποψηφίους της εν λόγω περιφέρειας καθώς και τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης σε όλη τη χώρα για τον αγώνα που έδωσαν και τη συμβολή τους στην ενίσχυση της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής».
Επίσης ανακοινώνεται η οργάνωση γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος στη Θεσσαλονίκη.
Γίνεται ακόμη γνωστό ότι ο κ. Ανδρουλάκης, θα προτείνει τον κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για Ε΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη για Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής.
Διαβάστε επίσης:
ΥΠΕΞ: Συγχαρητήρια στην Ισπανία για την ανάληψη της Προεδρίας της ΕΕ
Συνάντηση Βαρβιτσιώτη-Καιρίδη για το μεταναστευτικό
Οι τρεις προτεραιότητες του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράμπ: «Πάγωσε» τις επιχορηγήσεις στο Χάρβαρντ κάνοντας λόγο για αφόρητη παρενόχληση εβραίων φοιτητών
- Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη το Δώρο Πάσχα 2025 στον ιδιωτικό τομέα – Οι τρόποι καταγγελίας για όσους δεν το λάβουν
- Χωρίς ταξί η Αττική σήμερα – Συγκέντρωση σε λίγο στην λεωφόρο Αθηνών και πορεία
- Εξάρχεια: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε υπό κατάληψη κτήριο (βίντεο)
