Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Απάντηση Ανδρουλάκη στον Παπανδρέου: Κανείς δε θα παίξει με την ενότητα της Δημοκρατικής παράταξης

Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να παίξει με την ενότητα του ΠΑΣΟΚ

Νίκος Ανδρουλάκης

Ηχηρό μήνυμα στις καταγγελίες του Γιώργου Παπανδρέου για νοθεία στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας πως «δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να παίξει με την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης».

Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και νικητής του Α΄γύρου των εσωκομματικών αλλαγών του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας σε προεκλογική ομιλία στη Ρόδο, ξεκαθάρισε πως «κανείς δε θα παίξει με την ενότητα της Δημοκρατικής παράταξης».

«Πληγώθηκαν τα μέλη μας, οι φίλοι μας από συμπεριφορές “παλαιών πρωταγωνιστών” δεν θα ξαναπληγωθούν. Θα ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ περήφανη ισχυρή παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο Β΄ γύρο και εγγυήθηκε διαφάνεια για την διαδικασία.

«Καλώ σε μαζική συμμετοχή όλους τους πολίτες όπως και την πρώτη Κυριακή και τους εγγυώμαι ότι και την επόμενη ημέρα θα είμαι πρόεδρος όλης της παράταξης, χωρίς να διακρίνω ποιοι με ψήφισαν ή όχι. Θα υπάρχει μια πραγματική διαφάνεια και αξιοκρατία στο κόμμα μας και είμαι έτοιμος να συγκρουστώ με όποιο μεγάλο ή μικρό συμφέρον κρατά πίσω την Ελλάδα και την κάνει μια χώρα χαμένων ευκαιριών. Αυτό ζητούν οι πολίτες, αυτό θα κάνουμε για να ξαναγίνουμε ένα κόμμα, το κόμμα του ελληνικού λαού», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μάλιστα, ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ  εξέφρασε το όραμα του για την επόμενη μέρα και υπογράμμισε πως οι κ.κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν χάσει τον ύπνο τους.

«Η παράταξη είναι εδώ, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας χάνουν τον ύπνο τους γιατί καταλαβαίνουν ότι πια υπάρχει ένα κόμμα που 270.000 πολίτες δίνουν καθαρή εντολή. Εντολή ανανέωσης, εντολή ενότητας, εντολή πολιτικής αυτονομίας. Αυτή την εντολή ζητώ να έχω στα χέρια μου την Κυριακή το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά από την Ρόδο.

Διαβάστε επίσης

Απίστευτος Παπανδρέου: Τώρα καταγγέλλει νοθεία στις εκλογές του πρώτου γύρου

Παπανδρέου κατά Ανδρουλάκη: «Ποιος θα σταθεί απέναντι στους Μητσοτάκη και Τσίπρα;»