ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει θέσει ως προτεραιότητα την προστασία της εργαζόμενης μητέρας» αναφέρει η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
«To 2022 επεκτείναμε την άδεια μητρότητας από τους 6 στους 9 μήνες και το 2023 διευρύναμε την παροχή, ώστε να συμπεριληφθούν στην εννεάμηνη άδεια μητρότητας, για πρώτη φορά στην ιστορία, οι αυτοαπασχολούμενες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αγρότισσες.
Ερχόμαστε τώρα και επεκτείνουμε την άδεια μητρότητας, ώστε να συμπεριλάβει και τις εργαζόμενες μητέρες σε ΔΕΚΟ, τράπεζες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Μάλιστα, το μέτρο αυτό έχει αναδρομική ισχύ από τις 25/11/2022» επισημαίνει η κα Κεραμέως.
???Η Κυβέρνηση του @kmitsotakis έχει θέσει ως προτεραιότητα την προστασία της εργαζόμενης μητέρας.
??To 2022 επεκτείναμε την άδεια μητρότητας από τους 6 στους 9 μήνες.
??Το 2023 διευρύναμε την παροχή ώστε να συμπεριληφθούν στην 9μηνη άδεια μητρότητας, για πρώτη φορά στην… pic.twitter.com/AVBgI1rEyO
— Niki Kerameus (@nkerameus) July 11, 2024
Διαβάστε επίσης:
Γαλλία: Με το ένα πόδι εκτός χώρας οι πλούσιοι – Τι φοβούνται
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΑΣ: Σε εξέλιξη απάτη με τη μέθοδο «Caller ID Spoofing»
- Ελβετία: Στα 7,8 δισ. ευρώ η αξία των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων που έχουν δεσμευτεί
- Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Ένταση σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
- Wall Street: Ανοδικά ξανά ο S&P 500, οριακές απώλειες για τον Dow Jones λόγω της βουτιάς της Johnson & Johnson
