• Ελλάδα

    Κύπελλο Ελλάδας: Στα χέρια της κυβέρνησης η διεξαγωγή ή όχι του τελικού!

    • NewsRoom


    Στον αέρα φαίνεται πως βρίσκεται και πάλι ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας ύστερα από τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από την σέντρα του αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο στον Βόλο.

    Σε έξαλλη κατάσταση, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προειδοποίησε πως ο τελικός δεν μπορεί να ξεκινήσει, υπό τις συνθήκες κόλασης που επικρατούν εντός και εκτός του σταδίου του Βόλου. Η απόφαση για την πραγματοποίηση ή όχι του τελικού βρίσκεται πλέον στα χέρια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του κ. Νίκο Τόσκα, όπου σε συνεννόηση με την Αστυνομία θα πρέπει να αποφασίσουν τη διεξαγωγή ή όχι του αγώνα.

    Η Αστυνομία φοβάται πως μία πιθανή ματαίωση του αγώνα θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη ένταση και σε πολύ χειρότερες καταστάσεις, ακόμα και στο κέντρο του Βόλου.

    Εξάλλου, στο νοσοκομείο του Βόλου συνεχίζεται να καταφτάνουν τραυματίες από το στάδιο, έπειτα από το άγριο ξύλο που έπεσε μεταξύ των οπαδών στις κερκίδες των επισήμων.

    Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βασιλειάδης είχε αποφασίσει την ακύρωση του τελικού, για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο, υπό την πίεση τόσο του κ. Σαββίδη όσο και του κ. Μελισσανίδη, η κυβέρνηση υποχώρησε από την αρχική της απόφαση.

    Πάντως, στο γήπεδο η κατάσταση μετά από τα επεισόδια έχει ηρεμήσει, ενώ οι δύο ομάδες δηλώνουν αποφασισμένες να πραγματοποιηθεί ο τελικός.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με παρατράγουδα ξεκινά ο τελικός του κυπέλλου: Μολότοφ, πετροπόλεμος, μέχρι και… σεισμός!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελικός Κυπέλλου: Με ελικόπτερο έφτασε ο Ιβάν Σαββίδης στον Βόλο – Ατύχημα με πούλμαν οπαδών του ΠΑΟΚ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ