Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κρήτη: Αυτοκτόνησε ασθενής που νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ

παιδί

Τέλος στη ζωή του έβαλε  το βράδυ του Σαββάτου ο 59χρονος από τις Αρχάνες που νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr ο 59χρονος άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στην κλινική του νοσοκομείου.

Ο 59χρονος είχε οδηγηθεί στην Ψυχιατρική κλινική πριν από μερικές εβδομάδες όταν συνελήφθη από την αστυνομία για τα συνθήματα που είχε γράψει σε τοίχους στις Αρχάνες.

Χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στην Ψυχιατρική Κλινική ο 59χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε τουαλέτα ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορφίες του ekriti.gr είχε περάσει γύρω από το λαιμό του ένα κορδόνι.

Πρόκειται, όπως λένε αστυνομικές πηγές, για το ίδιο άτομο που πριν από λίγο διάστημα έγραψε συνθήματα στους τοίχους των Αρχανών και ο οποίος είχε εξαφανιστεί για περίπου ενάμιση μήνα με αποτέλεσμα η αδελφή του να δηλώσει την εξαφάνισή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κοντονής: Τι απαντά στις αιτιάσεις της ΝΔ για τον ισοβίτη Γιαννουσάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα βόμβα Σόιμπλε για τα δάνεια στην Ελλάδα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γερμανία: Το Βερολίνο θα επιθυμούσε την ανάκληση της απόφασης του Λονδίνου για το Brexit