• Top Stories

    Ξεπέρασε ξανά τα όρια ο Π. Πολάκης: «Χουντοβασιλικά υπολείμματα» όσοι πήγαν στην κηδεία του Μητσοτάκη

    Πολάκης


    Σε μια ακόμα προκλητική ανάρτηση προχώρησε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο οποίος παρά την σφοδρή κριτική που έχει δεχθεί αμέτρητες φορές για τους αγενείς και προσβλητικούς τόνους στους οποίους αρέσκεται να εκφράζεται, συνεχίζει να απολαμβάνει την πλήρη κάλυψη του Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε να προχωρήσει σε ύβρεις εναντίον όσων συμμετείχαν στην εξόδιο ακολουθία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Και αυτό, παρά το γεγονός πως στην κηδεία παρευρέθηκε τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όσο και αρκετοί βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη
    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη

    Αφορμή για το νέο σχόλιο του Παύλου Πολάκη, στάθηκε το επικριτικό σχόλιο ενός χρήστη του facebook κάτω από την προηγούμενη ανάρτησή του, με την οποία ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε, την ημέρα του θανάτου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στα ΜΜΕ, υποστηρίζοντας πως τα αφιερώματα τους για τον τέως πρωθυπουργό έγιναν προσδοκώντας να πάρουν χρήματα από τον γιο του Κυριάκο.

    Πολάκης

    Ο πολίτης σχολίασε την ανάρτηση του υπουργού Υγείας, ανέφερε: «Είσαι υπουργός, πάνω σου εναποτίθενται οι ελπίδες του λαού για σημαντικές, ψύχραιμες αποφάσεις. Δεν κρατήθηκες. Είσαι πολιτικός. Διδάσκεις ήθος. Δεν κρατήθηκες. Είσαι άνθρωπος. Θρώσκεις, κάποια στιγμή θα αποδημήσεις κι εσύ. Αλλά όχι. Στην κηδεία δεν κρατήθηκες ούτε μια ημέρα. Οχι για την πολιτική του άποψη. Για την ανθρώπινη εκδήλωση αυτής απέναντι στο πένθος του θανάτου. Ντροπή σου Πολάκη, είσαι πολύ μικρός. Στη δική σου ώρα να δω πόσοι θα ασχοληθούμε και με ποιο τρόπο».

    Πολάκης

    Οργισμένος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απάντησε: «Ακου Δαπιτάκι περασμένης δεκαετίας. Ναι, δεν κρατήθηκα να βλέπω την αγιοποίηση ενός ανθρώπου που όσο ήταν στην ενεργό πολιτική έφτασε να τον βρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού λόγω αυτών που έκανε. Ναι δεν κρατήθηκα να βλέπω τα λιβανιστήρια των ΜΜΕ να λένε ψέμματα από το πρωί ως το βράδυ περί της πολιτικής διαδρομής του ανδρός με μοναδικό στόχο και σκοπό να πάρει πόντους η μετριότητα που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης για να ξαναγυρίσουμε στην εποχή των αέρα χρηματοδοτήσεων στα βοθροκάναλα της διαπλοκής. Η ψεύτικη ευαισθησία που επικαλείστε περί του σεβασμού στο νεκρό ποσπάθησε για δύο ημέρες να ξαναγράψει αλλιώς την ιστορία της διαδρομής του με τα αφιερώματα της αξιοποίησης λες και πάθαμε όλοι μαζική απώλεια μνήμης.
    Όσοι για το ποιοι θα μαζευτούν στην κηδεία τη δική μου νασαι σίγουρος ότι θα χουντοβασιλικά υπολείμματα που αναμαζώχτηκαν προχθές για να χειροκροτήσουν το Γλύξμπουργκ δεν θα έρθουν!!! Θαρθουν όσοι δεν φαντάζεσαι γιατί δεν έχουμε την ίδια διαδρομή σε αυτή τη ζωή. Κατάλαβες ψευτοθιγμένε Δαπιτάκο…»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ασκήθηκε η πρώτη ποινική δίωξη κατά του Γιάννου Παπαντωνίου (upd)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τις αποδοκιμασίες εις βάρος του Αλ. Τσίπρα στην κηδεία του Κων. Μητσοτάκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Πολάκης κατά των ΜΜΕ: «Περιμένουν διαφημίσεις και δάνεια από τον Κυριάκο»



    ΣΧΟΛΙΑ