Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Βίκυ Σταμάτη: «Γιορτάζουμε σήμερα εγώ και ο γιος μου»

Βίκυ Σταμάτη

Η Βίκυ Σταμάτη εμφανίστηκε σήμερα ευδιάθετη έξω από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου προ ολίγων ημερών εγχειρήθηκε ο σύζυγός της, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε, «Η απόφαση ήταν οριακή. Γιορτάζουμε σήμερα εγώ και ο γιος μου. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι συγκρατημένος. Επέλεξαν τη ζωή και όχι το θάνατο. Ελπίζω τις επόμενες ώρες ο Άκης να έρθει σπίτι».

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Ο πρώην υπουργός υποβλήθηκε σε τριπλό bypass με την ανάνηψή του να προχωρά με αργό ρυθμό λόγω της επιβαρυμένης υγείας του. Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη.

Το αρμόδιο δικαστήριο επέβαλε στον Άκη Τσοχατζόπουλο περιοριστικούς όρους προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος, που περιλαμβάνουν την καταβολή εγγυοδοσίας 200.000 ευρώ (κατά πλειοψηφία 4-1, μια δικαστής ήθελε 100.000 ευρώ), την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και τη χρήση εναέριων και πλωτών μέσων, την παράδοση της ΑΤ και του διαβατηρίου, την απαγόρευση εκδόσεως νέου διαβατηρίου, την μόνιμη διαμονής σε γνωστή διεύθυνση και την υποχρεωτική εμφάνιση σε ΑΤ (από τον Μάιο του 2017 όταν πιθανότατα θα λάβει εξιτήριο) δυο φορές τον μήνα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή, αλλά και οι δικηγόροι του, η απόφαση του δικαστηρίου είναι πρακτικά «ανεφάρμοστη», καθώς ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η οικογένειά του δεν είναι σε θέση να συγκεντρώσουν το συγκεκριμένο ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άκης Τσοχατζόπουλος: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το δράμα του Άκη (που αφέθηκε ελεύθερος): H Κόρη του Αρετή λέει ότι δεν έχει 200.000 να βγει από τη φυλακή

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λουκέτο στις επιχειρήσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου- Τι απάντησε ο ίδιος