Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

To tweet – απάντηση της πρεσβείας της Βενεζουέλας στον Μητσοτάκη: Τη βία στη χώρα μας προκαλεί η δεξιά

Βενεζουέλα

Την άμεση αντίδραση της πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα προκάλεσε η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ σχετικά με το ότι «η Ελλάδα δεν θα γίνει η Βενεζουελα του Μαδούρο. Όσο κι αν αρνείται να καταδικάσει ο κ.Τσίπρας ένα καθεστώς που σκοτώνει τους πολίτες του».

Η αντίδραση ήρθε με ανάρτηση στο Twitter με την πρεσβεία αρχικά να εκφράζει τη λύπη της για τις αναφορές του προέδρου της ΝΔ και στη συνέχεια να του επιτίθεται κατηγορώντας τον ότι χρησιμοποιεί τη Βενεζουέλα για να ασκήσει εσωτερική πολιτική.

Ακολουθώντας, δε, τη γραμμή Μαδούρο η πρεσβεία υποστηρίζει ότι «τη βία στη Βενεζουέλα την προκαλεί η δεξιά».

Υπενθυμίζεται ότι τη θέση πως τα επεισόδια που μέχρι στιγμής έχουν κοστίσει τη ζωή δεκάδων ανθρώπων – με τους δύο τελευταίους να καταγράφονται στην «πορεία των περιττωμάτων» – προκαλούνται από την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα εξέφρασε και ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του στις 21 Απριλίου όταν και απορρίφθηκε το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για ένα ψήφισμα που θα καταδικάζει τις πρακτικές της κυβέρνησης Μαδούρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γεωπονική: Αδελφός μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς ο ένας δράστης της ληστείας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη! Το εισαγγελικό έγγραφο που μπορεί να στείλει πίσω στη φυλακή τον Άκη Τσοχατζόπουλο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αρκετά πια: Να σταλεί τώρα στην εισαγγελέα κ. Ελένη Τουλουπάκη ο φάκελος της οικογένειας Λεμονή (Καλογήρου)