• Top Stories

    Θεσσαλονίκη: Στάχτη λεωφορείο που παραδόθηκε στις φλόγες (video)

    πυρκαγιά

    Φωτογραφία αρχείου


    Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι σε τουριστικό λεωφορείο το όποιο βρισκόταν εν κινήσει στον περιφερειακό δρόμο της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Νεαπόλεως.

    Επικράτησε αναστάτωση και στο σημείο έσπευσαν άμεσα τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 άνδρες, οι οποίοι έθεσαν λίγη ώρα αργότερα υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

    Στο όχημα επέβαινε άγνωστος αριθμός επιβατών οι οποίοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Λόγω της επιχείρησης για την κατάσβεση της φωτιάς, δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα, ωστόσο σιγά-σιγά η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

    Δείτε το βίντεο του από την κατάσβεση της φωτιάς του life-events.gr:

    Στο μεταξύ περίπου την ίδια ώρα, στην Χαλκιδική, στην Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών – Παλιουρίου, κοντά στο Παλιούρι, υπήρξε σύγκρουση δύο οχημάτων.

    Ένα όχημα, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα και ένα όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα των τραυματισμό των επτά επιβαινόντων.

    Στο σημείο έσπευσαν η Τροχαία και τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν μία γυναίκα από το ένα όχημα.

    Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας. Για δύο γυναίκες νεαρής ηλικίας, οι οποίες τραυματίστηκαν στο τροχαίο ατύχημα κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βεντέτα για την υπόθεση βιασμού φοιτήτριας: Αγρίεψαν οι φοιτητές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στη Θήβα – Έγινε αισθητός και στην Αθήνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καλλιάνος: Ανεβαίνει επικίνδυνα μέχρι τους 43 βαθμούς η θερμοκρασία!



    ΣΧΟΛΙΑ