Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Tετ α τετ Τσίπρα με παραγωγικούς φορείς ενόψει ΔΕΘ

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, εν όψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός έφθασε πριν από λίγο στο πρωθυπουργικό γραφείο, ενώ νωρίτερα είχε αρχίσει η προσέλευση των εκπροσώπων των επιμελητηρίων (Εμπορικό-Βιομηχανικό, Βιοτεχνικό, Επαγγελματικό, Τεχνικό, Οικονομικό, Γεωτεχνικό), ο Εμπορικός Σύλλογος, οι Σύνδεσμοι Εξαγωγέων και Βιομηχανιών Β. Ελλάδος, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων και η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.

Στην συνάντηση συμμετέχουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, ο υφυπουργός Στέργιος Πιτσιόρλας, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης και η υφυπουργός Μ-Θ Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒofA Merrill Lynch: Νηνεμία πριν την… καταιγίδα της τρίτης αξιολόγησης-Δύσκολο το φθινόπωρο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταρρέει πριν ακόμα ξεκινήσει το νέο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Capital Controls: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές-Τέλος στο όριο αναλήψεων των 840 ευρώ από 1η Σεπτεμβρίου