Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τέλος στην πολιτική της καριέρα για την ανιψιά της Μαρίν Λεπέν, Μαριόν, γράφει η Le Parisien

Μαριόν Λε Πεν Λεπέν

Marion Marechal Le Pen

Τέλος στη σύντομη σχέση της με την πολιτική θέλει να βάλει η Μαριόν Λεπέν, ανιψιά της επικεφαλής του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, η οποία έγινε ιδιαίτερα γνωστή για τις ακροδεξιές θέσεις της αλλά και τη μεγάλη της δημοφιλία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Parisien, το «κορίτσι-θαύμα» της γαλλικής ακροδεξιάς και νεότερη βουλευτής της Γαλλίας, ανακοίνωσε την απόφασή της στην θεία της Μαρίν Λεπέν και σε στενούς συγγενείς της.

Κατά την εφημερίδα, η Μαριόν δήλωσε πως πρόκειται για μια «προσωπική απόφαση», καθώς αποφάσισε να «αλλάξει τη ζωή της» και να «ιδιωτεύσει».

Η Μαριόν Μαρέσαλ Λεπεν, η οποία, μέχρι πρότινος, δήλωνε πως δεν θα περάσει όλη τη ζωή της στην πολιτική, εξήγησε ότι δεν θα ήθελε να «προδώσει τους ψηφοφόρους της» ξεκινώντας μία νέα κοινοβουλευτική περίοδο την οποία δεν θα ολοκλήρωνε.

«Σέβομαι την επιλογή σου. Γνωρίζω τις θυσίες που απαιτεί η πολιτική», φέρεται να απάντησε η Λεπέν στην ανιψιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αιφνιδιαστικές εξελίξεις: Άσκηση ελέγχου ναυσιπλοΐας σε όλο το Αιγαίο ανήγγειλε η Τουρκία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγή σελίδας στη Νότια Κορέα: Τι σηματοδοτεί η εκλογή του Μουν Τζε-ιν στη θέση του προέδρου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Μαρίν Λε Πεν παραδέχθηκε την ήττα της: «Το Εθνικό Μέτωπο πρέπει να ανανεωθεί εκ βάθρων» (video)