• Top Stories

    Τεράστια επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο Μενίδι. 250 αστυνομικοί ψάχνουν τον υπαίτιο για τον θάνατο του 11χρονου -3 προσαγωγές

    • NewsRoom
    ανθρώπινα οστά


    Στην προσαγωγή τριών ατόμων προχώρησε η ελληνική αστυνομία κατά την μεγάλη επιχείρηση στο Μενίδι, έπειτα από τον θάνατο του 11χρονου αγοριού στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών από αδέσποτη σφαίρα.

    Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος περίπου 250 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και των ΕΚΑΜ. Έχουν διεξαγάγει 5 έρευνες κατ’ οίκον σε σπίτια και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον καταυλισμό των Ρομά στην Αυλίζα. Στην εκτεταμένη επιχείρηση συμμετέχουν αστυνομικοί από υπηρεσίες ασφαλείας, τάξης και λοιπών ειδικών δυάμεων, άνδρες της ΔΙΑΣ, διμοιρίες ΥΑΤ, ΟΚΠΕ, ΕΚΑΜ, ΥΔΕΖΙ.

    Τέσσερα σπίτια στην οδό Μόρνου, όπου κατοικούν Ρομά, πολύ κοντά στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών και ένας καταυλισμός στην Αυλίζα Μενιδίου έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

    Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες στα εν λόγω σπίτια, την ώρα της επιχείρησης γινόταν γλέντι με άσκοπους πυροβολισμούς. Οταν, όμως, η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες εξαφανίστηκαν οι ύποπτοι.

    Ωστόσο, έχουν βρεθεί στο σημείο κάλυκες πυροβόλων όπλων.

    Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Μάριος, κατά την διάρκεια της σχολικής γιορτής στο δημοτικό σχολείο του στο Μενίδι, έπεσε λιπόθυμος στο έδαφος και χτύπησε το κεφάλι του, με το αίμα να ρέει ατελείωτο. Αιτία για την λιποθυμία, ήταν μία αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι που δέχτηκε από πυροβόλο όπλο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση από τη Βουλή – «Κάνετε ό,τι σας ζητούν» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκλογές Βρετανία: Η Μέι θα κάνει κυβέρνηση με τους Βορειοϊρλανδούς (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποινική δίωξη κατά στελεχών της ΠΗΓΑΣΟΣ



    ΣΧΟΛΙΑ