Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στοκχόλμη: Οι πρώτες φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης (video)

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα τελευταία λεπτά φωτογραφίες ενός άνδρα, που έχει συλληφθεί στη Στοκχόλμη από την αστυνομία και φέρεται ως ύποπτος για την επίθεση σε κεντρικό πολυκατάστημα της πόλης  το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το φορτηγό, που έπεσε με ταχύτητα στον κόσμο πριν καταλήξει στο πολυκατάστημα είχε κλαπεί λίγες ώρες πριν από την επίθεση από ζυθοποιία. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του συλληφθέντα.

https://youtu.be/oxzJANV9xms

Βέβαια, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σουηδικές αρχές έχουν προχωρήσει και σε δεύτερη σύλληψη, ενώ φέρεται να αναζητείται και ένα τρίτο άτομο που επίσης σχετίζεται με την επίθεση.

https://youtu.be/3bA8fWU0qsA

Ο έως τώρα αιματηρός απολογισμός από την επίθεση είναι τρεις νεκροί και τουλάχιστον 20 τραυματίες, εκ των οποίων οι οκτώ σοβαρά. Ωστόσο, τα τελευταία λεπτά, τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών σε πέντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στοκχόλμη: Σοκάρουν οι περιγραφές των αυτόπτων μαρτύρων – «Άκουσα έναν κρότο… και μετά ανθρώπους να ουρλιάζουν»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το’πε και το’κανε ο Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν με 59 πυραύλους τη Συρία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: LIVE: Φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος στη Στοκχόλμη – Τρεις νεκροί και τουλάχιστον 20 τραυματίες