Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στοκχόλμη: Ομολόγησε o τρομοκράτης της – Τι λέει ο δικηγόρος του

Στοκχόλμη

Ο  Ραχμάτ Ακίλοφ, ο βασικός ύποπτος στην αιματηρή επίθεση με φορτηγό στη Στοκχόλμη που στοίχισε τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων και προκάλεσε τον τραυματισμό άλλων 15, παραδέχθηκε ότι διέπραξε ένα έγκλημα τρομοκρατίας, δήλωσε σήμερα ο συνήγορός του στη διάρκεια ακροαματικής συνεδρίασης δικαστηρίου.

«Η θέση του είναι ότι παραδέχεται ένα τρομοκρατικό έγκλημα και αποδέχεται ως εκ τούτου ότι θα προφυλακισθεί», δήλωσε ο Γιόχαν Έρικσον, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον 39χρονο Ουζμπέκο, στη διάρκεια ακροαματικής συνεδρίασης του δικαστηρίου το οποίο θα αποφασίσει αν ο ύποπτος θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή.

Ο Ακίλοφ φορούσε χειροπέδες στη διάρκεια της συνεδρίασης και δεν έκανε καμιά δήλωση, μεταδίδει ανταποκρίτρια του Γαλλικού Πρακτορείου.

Πηγή: thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στοκχόλμη: Η συγκλονιστική στιγμή της σύλληψης των δύο υπόπτων για την επίθεση με φορτηγό (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοκχόλμη: Σοκάρουν οι περιγραφές των αυτόπτων μαρτύρων – «Άκουσα έναν κρότο… και μετά ανθρώπους να ουρλιάζουν»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στοκχόλμη: Σύλληψη τριών ακόμα υπόπτων