Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στοκχόλμη: Γνωστός στις σουηδικές αρχές ο 39χρονος δράστης – Ήταν ύποπτος τρομοκρατικής ενέργειας

Στοκχόλμη

Γνωστός στις σουηδικές αρχές ήταν ο 39χρονος Ουζμπέκος που σκόρπισε το θάνατο στη Στοκχόλμη, καθώς πριν από λίγο καιρό η αστυνομία τον είχε θεωρήσει ύποπτο για τρομοκρατική ενέργεια.

Ο δράστης κρατείται και κατηγορείται πως ήταν ο οδηγός του φορτηγού που αιματοκύλησε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης  το μεσημέρι της Παρασκευής. «Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μας κάνει να αμφιβάλλουμε για την ταυτότητά του» είπε ο Αντρες Θόρνμπεργκ,  επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Σουηδίας, προσθέτοντας πως ο άντρας αυτός ήταν στα αρχεία της υπηρεσίας πριν από κάποιο καιρό.

Η αστυνομία επίσης ανακοίνωσε πως στην καμπίνα του φορτηγού βρέθηκαν εκρηκτικά που θα μπορούσαν να είναι βόμβα ή άλλος εμπρηστικός μηχανισμός και ότι αυτό ακόμα ερευνάται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στοκχόλμη: Η συγκλονιστική στιγμή της σύλληψης των δύο υπόπτων για την επίθεση με φορτηγό (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοκχόλμη: Σοκάρουν οι περιγραφές των αυτόπτων μαρτύρων – «Άκουσα έναν κρότο… και μετά ανθρώπους να ουρλιάζουν»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Κυριάκος ξαναχτυπά: Να δώσει εξηγήσεις η κυβέρνηση για τις συνακροάσεις που καταγγέλλει το ΚΚΕ