Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Εμφανίστηκε ο Τσίπρας: Πέταξε μετά από 4 μέρες πάνω από τα καμένα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Με τη φωτιά να έχει περιοριστεί, ο πρωθυπουργός πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τις περιοχές του Καπανδριτίου, του Καλάμου και του Βαρνάβα που από την περασμένη Κυριακή έζησαν τον πύρινο εφιάλτη και ενημερώθηκε για το έργο της κατάσβεσης αλλά και τα μέτωπα που παραμένουν σε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση όσες ημέρες η πυρκαγιά κατέστρεφε δάση και περιουσίες  και περιορίστηκε σε  μία λιτή ανάρτηση στο twitter.

Υπενθυμίζεται πως η αντιπολίτευση κατηγορεί όλες αυτές τις ημέρες τον πρωθυπουργό, καθώς η Ελλάδα καιγόταν αλλά εκείνος δεν διέκοψε τις διακοπές του. Παράλληλα οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, Νίκος Τόσκας και Σταύρος Κοντονής είχαν αναλάβει την υπεράσπιση της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο δημιουργίας έκρυθμης κατάστασης στη χώρα.

Το δελτίο τύπου 
 «Στις 10:00, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα πετάξει με ελικόπτερο πάνω από τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, που επλήγησαν από την πυρκαγιά.
Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τους πυροσβέστες στο πεδίο των επιχειρήσεων.
Θα ακολουθήσει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή Υπουργών»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χαμός στο twitter με τον #εξαφανισμένος_πρωθυπουργός: Οι ατάκες για γέλια και κλάματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτό από την σύσκεψη για τις φωτιές: Έτσι δουλεύουν οι υπουργοί

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πύργος: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες, βελτιωμένες οι καιρικές συνθήκες