Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στη φυλακή 14 από τους 15 συλληφθέντες για τις ληστείες των χρηματοκιβωτίων

Μόνο ένας από τους δεκαπέντε κατηγορουμένους για συμμετοχή στη σπείρα των ληστών των χρηματοκιβωτίων αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του. Οι υπόλοιποι δεκατέσσερις κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Μεταξύ αυτών είναι και ένας ανήλικος, ο οποίος έδωσε τυπική απολογία ισχυριζόμενος ότι δεν είναι έτοιμος να απολογηθεί.

Στις απολογίες που διήρκησαν συνολικά 9 ώρες, η πλειοψηφία των κατηγορουμένων αρνήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε συμμετοχή με εγκληματική οργάνωση και το κύκλωμα των ληστών. Κάποιοι κατηγορούμενοι φέρονται να παραδέχτηκαν περιφερειακές πράξεις, όπως ότι ήταν τσιλιαδόροι ή κλεπταποδόχοι, ενώ ένας φέρεται να ομολόγησε απόπειρα κλοπής ισχυριζόμενος ωστόσο ότι την έκανε μόνος του και όχι ως μέλος της σπείρας.

Σε δηλώσεις, οι δικηγόροι τους αναφέρουν ότι η δικογραφία είναι ελλιπής υποστηρίζοντας ότι οι κατηγορούμενοι που προφυλακίστηκαν θα έπρεπε να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση. Επισημαίνουν ότι η υπόθεση έχει πολύ δρόμο μπροστά της και εκφράζουν την πεποίθηση ότι στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητα των εντολέων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γεωπονική: Στον ανακριτή ο 25χρονος που συμμετείχε στη ληστεία χρηματαποστολής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα! Το Ελεγκτικό Συνέδριο ζητά πίσω μισθούς από χιλιάδες συμβασιούχους

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη! Το εισαγγελικό έγγραφο που μπορεί να στείλει πίσω στη φυλακή τον Άκη Τσοχατζόπουλο