Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Σταύρος Θεοδωράκης: Διεκδικεί την ηγεσία του Κέντρου – Όλο το παρασκήνιο

Θεοδωράκης

Μπαράζ επαφών με στελέχη του Ποταμιού προκειμένου να τους ενημερώσει για την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του νέου φορέα στον χώρο του Κέντρου έχει ξεκινήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Στο πλαίσιο αυτό συγκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Σεβαστουπόλεως ευρεία σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν βουλευτές και άλλα στελέχη του Κινήματος που αντάλλαξαν απόψεις επί τους ζητήματος. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξε κάποια οριστική απόφαση ενώ οι ίδιες πηγές τονίζουν πως η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας.

Από τις συζητήσεις, ωστόσο, προκύπτει ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού έχει σχεδόν καταλήξει στην απόφαση να μπει στη μάχη ύστερα από τις διαβεβαιώσεις που έλαβε για την ανοιχτή διαδικασία εκλογής που θα ακολουθηθεί υπό την εποπτεία του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ωστόσο σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν διεκδικεί την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του υπό ίδρυση νέου φορέα που θα υπερβαίνει τους υφιστάμενους σχηματισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυστηρό μήνυμα Γεννηματά: «Δε θα δεχθώ τρικλοποδιές στην διαδικασία για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεννηματά: Η Ελλάδα χρειάζεται την ενωμένη και δυνατή Κεντροαριστερά

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γεννηματά: «Βάλαμε πλάτη το 2015 για να μην μας πετάξουν από το ευρώ»