• Πολιτική

    Σοκ: Τον ξυλοκόπησαν άγρια, τον έσυραν με ΙΧ και τον έστειλαν στο νοσοκομείο!

    • NewsRoom


    Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, το οποίο διερευνά η αστυνομία. Ένας νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς έφερε τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του.

    Προηγήθηκε τηλεφώνημα στην αστυνομία  στις έξι το πρωί για τον τραυματισμό 20χρονου νεαρού, στην οδό Ανεξαρτησίας, κοντά στην πλατεία Γεωργίου Σταύρου.

    Ο νεαρός δεν ήταν σε θέση να δώσει πληροφορίες και στοιχεία και όλες οι ενδείξεις παρέπεμπαν σε τροχαίο. Σε παράσυρση πεζού που στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε.

    Η αρχική εκτίμηση ωστόσο, φαίνεται ότι ανατρέπεται καθώς η αστυνομία έχει ενδείξεις και πληροφορίες ότι ο 20χρονος ήταν θύμα ενός άγριου και σκληρού επεισοδίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τον 20χρονο χτύπησαν άγνωστοι δράστες, οι οποίοι στη συνέχεια τον έδεσαν σε αυτοκίνητο και τον έσυραν στο οδόστρωμα. Αιμόφυρτο τον εγκατέλειψαν και εξαφανίστηκαν.

    Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση με πολύ μεγάλη προσοχή καθώς, αν οι ενδείξεις που υπάρχουν μετατραπούν σε αποδείξεις, τότε θα πρόκειται για πρωτοφανές συμβάν για την περιοχή.

    Πηγή: epiruspost.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Τσίπρας στα περίπτερα της ΔΕΘ: Το μετρό δεν είναι πια ανέκδοτο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στις 14 Σεπτεμβρίου οι υπογραφές για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους ιταλικούς σιδηροδρόμους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ -Ποιοι δρόμοι κλείνουν



    ΣΧΟΛΙΑ