Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Σκληρή επίθεση ΝΔ σε Ν. Παππά για το ΕΣΡ: Ο «αποτυχημένος Υπουργός – καναλάρχης των βοσκοτοπίων της Ιθάκης»

Νέα Δημοκρατία ΝΔ

Σφοδρότατη επίθεση, και μάλιστα με βαρείς χαρακτηρισμούς, κάνει η Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) προς τον κ. Νίκο Παππά, έπειτα από τα όσα ανέφερε την Πέμπτη από το βήμα της Βουλής για τις ποινικές ευθύνες που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η διοίκηση του ΕΣΡ, σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν άμεσα στον διαγωνισμό για της τηλεοπτικές άδειες.

Η ΝΔ, χαρακτηρίζοντας τον κ. Παππά «αποτυχημένο Υπουργό – καναλάρχη των βοσκοτοπίων της Ιθάκης», αναρωτιέται αν ο ίδιος έχει ποινικές ευθύνες αναφορικά με τον νόμο του, ο οποίος έχει κριθεί σε ένα μέρος του αντισυνταγματικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο κ. Παππάς με προσωπική του ανάρτηση υποστήριξε ότι “τα μέλη του Ε.Σ.Ρ. έχουν ποινικές ευθύνες αν δεν τηρούν το Σύνταγμα”.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που συμφωνούμε με τον αποτυχημένο Υπουργό – καναλάρχη των βοσκοτοπίων της Ιθάκης.

Οφείλουμε, όμως, να τον ρωτήσουμε:

Αν τα μέλη του Ε.Σ.Ρ. έχουν ποινικές ευθύνες αν δεν τηρούν το Σύνταγμα, τότε τι ευθύνες έχει ένας Υπουργός που επιχείρησε να ρίξει μαύρο στην ενημέρωση με αντισυνταγματικό τρόπο;

Προφανώς και δεν αναμένουμε απάντηση από τον κ. Παππά, γιατί είναι γνωστό ότι Τσίπρα μπορεί να έχει, αλλά τσίπα σίγουρα δεν έχει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί ο Νίκος Παππάς ζητά με μανία από το ΕΣΡ να κάνει τώρα τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες