• Top Stories

    Συνεχίζει τις προσβολές ο Ερντογάν: «Εγγόνια του ναζισμού» οι Ευρωπαίοι πολιτικοί

    Ερντογάν Τουρκία

    Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν


    Ακόμα μια προσβλητική επίθεση προς τους Ευρωπαίους πολιτικούς εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χαρακτηρίζοντάς τους «εγγόνια του ναζισμού» τα οποία οι Τούρκοι μετανάστες οφείλουν να αψηφήσουν και να ψηφίσουν υπέρ της αναθεώρηση του Συντάγματος στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου.

    Ο κ. Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι θα οργανώσει δημοψήφισμα για την αποκατάσταση της θανατικής ποινής, αν το θεωρήσει απαραίτητο, προκαλώντας την αντίδραση της Ευρώπης. Η θανατική ποινή καταργήθηκε  τη θανατική ποινή πριν από περισσότερο από μια δεκαετία, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ενδεχόμενη αποκατάσταση της θα είχε ως αποτέλεσμα το τέλος της διαπραγμάτευσης για την ένταξη της χώρας.

    Ο Ερντογάν έκανε τις δηλώσεις αυτές σε συγκέντρωση στην επαρχία Ριζέ (Ριζούς) της Μαύρης Θάλασσας.

    Υπενθυμίζεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ερντογάν κατηγορεί την Ευρώπη για «ναζιστική ιδεολογία», έπειτα από τις απαγορεύσεις κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του για το δημοψήφισμα, επειδή απαγόρευσαν ομιλίες των υπουργών του σε συγκεντρώσεις Τούρκων ψηφοφόρων στο εξωτερικό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Citi: Σχεδόν απίθανη πλέον η συμφωνία στις 7 Απριλίου, λόγω συντάξεων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο ισχυρές εκρήξεις στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία – Τουλάχιστον 10 νεκροί και 50 τραυματίες (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παραλίγο τραγωδία στην Αυστραλία: Ορμητικά νερά παρασέρνουν σπίτι – Λίγο πριν φυγαδεύτηκε μια οικογένεια (video)



    ΣΧΟΛΙΑ