• Top Stories

    Συναγερμός: Στις φλόγες μπλοκ πολυκατοικιών στο Λονδίνο (pics)

    fire


    Συναγερμός σήμανε σε μπλοκ κτηρίων στο Banthal Green στο ανατολικό Λονδίνο, έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε υπό αιδευκρίνιστες συνθήκες.

    Η ευρύτερη περιοχή έχει καλυφθεί με ένα τεράστιο σύννεφο καπνού και στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις αποτελούμενες από 70 πυροσβέστες.

    Ένας άνθρωπος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο σύμφωνα με πληροφορίες από τη Sun. To RT μεταδίδει ωστόσο ότι συνολικά 10 άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, με αναπνευστικά προβλήματα και τραύματα. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ρωσικό δίκτυο RT, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου δέχθηκε περίπου 50 κλήσεις για την φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή, με τα αίτιά της να παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

    Londonfire

    Ήδη οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο αποτυπώνουν τι συμβαίνει αυτή την ώρα στην οδό Turin όπου βρίσκονται τα κτήρια.

    Στο Λονδίνο οι μνήμες της τραγωδίας στον πύργο Γκρένφελ παραμένουν νωπές. Πριν από μερικές μέρες ο εν λόγω πύργος τυλίχθηκε στις φλόγες, κατά πάσα πιθανότητα από βραχυκύκλωμα σε ψυγειοκαταψύκτη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 79 άνθρωποι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα πολυτελή διαμερίσματα αξίας 3,5 εκατ. λιρών που θα μένουν οι επιζώντες του Grenfell Tower (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στη βρετανική Βουλή μετά από επίθεση hackers

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον Ανδρέα Ξανθό στη Χαλκίδα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ