• Πολιτική

    Σε διάσημη μπυραρία του Παρισιού γιόρτασε τη νίκη του ο Μακρόν

    Μακρόν


    Στην κορυφή του πρώτου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών βρέθηκε ο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος βάζει… πλώρη για το Μέγαρο των Ηλυσίων. Ο κεντρώος υποψήφιος πρόκειται να αναμετρηθεί στις 7 Μαΐου με την ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν ωστόσο χτες αποφάσισε να χαλαρώσει και να γιορτάσει τη νίκη του σε διάσημη μπρασερί(ή αλλιώς μπυραρία) στο Montparnasse του Παρισιού.

    Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της Parisien υποστηρικτές και σύμβουλοι του Μακρόν με SMS στα κινητά τους προσκλήθηκαν από τον ίδιο στο «La Rotonde» όπου και γιόρτασαν τη νίκη του 39χρονου ανεξάρτητου υποψήφιου.

    Μακρόν

    Στην μπρασερί βρέθηκαν ο οικονομολόγος Jacques Attali, η ηθοποιός Line Renaud, ο ηθοποιός Pierre Arditi, ο ανιματέρ Stéphane Bern, ο συγγραφέας Erik Orsenna, ο αρχιτέκτονας Roland Castro και ο Daniel Cohn-Bendit.

    «Δεν ήταν μία τρομερά εορταστική ατμόσφαιρα. Οι πιο παλιοί σύμβουλοι επαναλάμβαναν στον Εμανουέλ ότι πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος και σοβαρός. Παρούσα ήταν και η Line Reanaud και ο Pierre Arditi αλλά όχι ο DSK όπως ορισμένοι είπαν», δήλωσε άτομο από το κοντινό περιβάλλον του Μακρόν που παραβρέθηκε στο δείπνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λεωνίδας Φραγκιαδάκης: «κλείνει» 3 μέτωπα τις επόμενες εβδομάδες για την Εθνική Τράπεζα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον Μάιο η εφαρμογή για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς – Ξεπερνούν τις 3.100 οι περιπτώσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι 27 πλειστηριασμοί στο Lemos International Center & οι νέες…κατασκευαστικές business της V&O



    ΣΧΟΛΙΑ