Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

B. Πούτιν: Η Ρωσία δεν είχε καμία εμπλοκή στην αποπομπή του διευθυντή του FBI

Πούτιν Ρωσία

Ρώσος Πρόεδρος, Vladimir Putin

Έκπληκτη δηλώνει η Μόσχα με την αποπομπή του πρώην επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, την οποία αποφάσισε αιφνιδιαστικά ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τις πιθανές σχέσεις μεταξύ του περιβάλλοντος του Αμερικανού προέδρου και της Ρωσίας στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μάλιστα, ξεκαθάρισε πως η Ρωσία δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή με την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ, ενώ τόνισε πως η κίνηση αυτή δεν θα επηρεάσει τις σχέσεις Μόσχας – Ουάσιγκτον, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS. «Ο πρόεδρος Τραμπ ενεργεί με βάση τις αρμοδιότητές του, σύμφωνα με το νόμο και το Σύνταγμα των ΗΠΑ», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος

Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Χένρυ Κίσινγκερ, δήλωσε πως ο Κόμεϊ «δεν έκανε καλή δουλειά, πολύ απλά. Δεν έκανε καλή δουλειά».

Το ζήτημα Κόμεϊ τέθηκε από δημοσιογράφους και κατά την συνάντηση που είχε ο αμερικανός ΥΠΕΞ Ρεξ Τίλερσον με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λάβροφ.

Ο Τίλερσον, απέφυγε να απαντήσει, ο Λάβροφ όμως, επιστράτευσε το χιούμορ και δήλωσε: «Απολύθηκε; Πλάκα μου κάνετε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σύμφωνος δηλώνει ο Σουλτς με το αίτημα του Μακρόν για έναν κοινό προϋπολογισμό επενδύσεων στην ΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νίκη Μακρόν στην Γαλλία φέρνει πονοκέφαλο στον Β. Σόιμπλε και προβληματίζει τους Γερμανούς