Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
What's happening

Ποια είναι η Βασιλική Πλεξίδα που επέζησε από τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου- Τι δήλωσε η μητέρα της;

Μοναδική επιζήσασα της ανείπωτης αυτής τραγωδίας, με τη συντριβή του ελικοπτέρου, που πραγματοποιηθήκε σήμερα το πρωί στην περιοχή της Ελασσόνας, είναι η Βασιλική Πλεξίδα.

Η αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα εντοπίστηκε τραυματισμένη, αλλά εκτός κινδύνου, και διακομίστηκε στο 424 ΓΣΝΣ Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα αρχιλοχίας κατάγεται από τα Τρίκαλα και διαμένει στον Βόλο, καθώς υπηρετεί στην Αεροπορία Στρατού στο Στεφανοβίκειο.

Στο στρατιωτικό ελικόπτερο επέβαιναν μαζί της και εντοπίστηκαν νεκροί ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο συνταγματάρχης (ΤΘ) Θωμάς Αδάμου, ο ταγματάρχης (ΑΣ) Δημοσθένης Γούλας και ο υπολογαχός (ΑΣ) Κωνσταντίνος Χατζής.

Το Θεό ευχαριστεί η μητέρα της 27χρονης Βασιλικής Πλεξίδα, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει την κατάσταση της κόρης της καθώς και το τι ακριβώς συνέβη.

Η ίδια πριν απο λίγη ώρα δήλωσε:

«Από θαύμα ζει η κορούλα μου. Ο Θεός είναι μεγάλος. Έχω μιλήσει μόνο με τους γιατρούς στο τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχει κάταγμα στη λεκάνη και εκδορές στα χέρια και πόδια. Ταξιδεύω αυτή τη στιγμή γιατί μένουμε Τρίκαλα και πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη κοντά στο παιδί μου. Συλλυπητήρια σε αυτές τις μάνες που θρηνούν τα παιδιά τους. Τον ήξερα τον Κωνσταντίνο Χατζή, ήταν μαζί με τη κόρη μου, πολύ καλό παιδί. Κρίμα για αυτούς τους ανθρώπους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εικόνες απο το σημείο που συνετρίβη το στρατιωτικό αεροσκάφος στην Ελασσόνα (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Συντριβή ελικοπτέρου στην Ελασσόνα: Τέσσερις νεκροί, μία επιζήσασα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Προσγειώθηκε η πτήση της British Airways που εξέπεμψε σήμα κινδύνου – Τι συνέβη