Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Παπαθεοδώρου: «Η κυβέρνηση στοχοποιεί καθημερινά τη Δικαιοσύνη»

Παπαθεοδώρου

Γραπτή δήλωση κατέθεσε ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ., Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, στην οποία μιλάει για «μετατροπή από αυτή την Κυβέρνηση της κρατικής εξουσίας σε καθεστώς», κάτι που αποτελεί διαρκή «δυσάρεστη έκπληξη» για τη χώρα.

«Για να αποπροσανατολίσουν από τις αποκαλύψεις για Βαρουφάκη και Καμμένο, ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί στοχοποιούν καθημερινά τη Δικαιοσύνη και επιτίθενται σε Δικαστές».

«Πέρα από την ουσία της υπόθεσης της Ηριάννας, η αντισυνταγματική και αντιθεσμική επίθεση του Υπουργού Δικαιοσύνης τροφοδοτεί το διχασμό και απαξιώνει τη Δικαιοσύνη ανάλογα με το αν αρέσουν ή όχι οι αποφάσεις της στην Κρατική Εξουσία. Αυτό το καθεστώς είναι πλέον ηθικός αυτουργός στους κινδύνους που διατρέχει η Δημοκρατία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Κατρούγκαλος: Δεν υπάρχει επιθετικότητα εκ μέρους της κυβέρνησης προς τη δικαιοσύνη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βέλη Τζανακόπουλου σε δικαστές: Η απόφαση για την Ηριάννα καταγράφεται στο μαύρο βιβλίο της ελληνικής Δικαιοσύνης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα επίθεση εξαπολύει ο Πολάκης στη Δικαιοσύνη (pics)