Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Παπανάτσιου: «Η πλειοψηφία των επαγγελματικών δίνει αποδείξεις»

Παπανάτσιου POS

Κατερίνα Παπανάτσιου, υφυπουργός Οικονομικών

Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου χαρακτήρισε ως συνήθη πρακτική των φορολογούμενων ούτως ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν στην ρύθμιση των 12 δόσεων,  το γεγονός πως το 28% των φορολογούμενων δεν κατέβαλαν την πρώτη δόση.

Μάλιστα η κυρία Παπανάτσιου δήλωσε πως πέρυσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 30% και επεσήμανε ότι έστω και αυτό το μικρό 2% αποτελεί ένδειξη, προβλέποντας ότι οι στόχοι θα πιαστούν.

Αναφορικά με το ζήτημα της φοροδιαφυγής στις τουριστικές περιοχές, η αρμόδια υφυπουργός είπε στο «Πρακτορείο FM» ότι η πλειοψηφία των επαγγελματικών δίνει αποδείξεις, γι’ αυτό και η αύξηση κατά 20% του τουριστικού κύματος αποτυπώνεται αντίστοιχα και στα έσοδα.

Σχετικά με το λαθρεμπόριο καυσίμων, η Κ. Παπανάτσιου τόνισε ότι είναι πολύ καλή η κατάσταση, θαύματα όμως δεν μπορούσαν να γίνουν -διευκρίνισε- δεδομένου ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν βρήκε ούτε μία εφαρμοστική σε συνέχεια των νόμων που είχε ψηφίσει η ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ: Πέθανε αιφνιδιαστικά ο Κυριάκος Τσίρος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι χάρισε λίγο πριν πεθάνει στον Μάκη Δελαπόρτα;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χανιά: Ανατροπή στο τροχαίο με τους φοιτητές – Μεθυσμένος ήταν ο Γεωργιανός οδηγός;